Kansanmurhako Suomeen?....                                                       

                                                                                                                  

osa 1   Oikeaoppisen ISLAM USKON ja Terrorismin välisestä yhteydestä


Kristittyjä Syyriassa ja Irakissa vainotaan ja heitä uhkaa kansanmurha

Siirtyykö tällaista käyttäytymistä ja kansanmurha Suomeen 

koskien myös Juutalaisia ja Ateisteja ja Pyrkiikö Islam Vallankaappaukseen? 

JA MIHIN SUOMALAISET PAKENEVAT JOS VAINO ALKAA?

Ruotsilla on huonoja kokemuksia pakolaisista. Malmössä

JOKA KOLMAS PERHE ON RIKOSTEN UHRINA.

RIKOLLISUUS ON NOUSSUT RUOTSISSA mutta miksi? 

Ex- muslimi: islam pitää kieltää, Islamissa Muslimeilla on oikeus Tappaa teidät, Raiskata, Ottaa Omaisuutenne, Maanne ja Rahanne kertoo Paavo Tajukankaan artikkeli  7)

Jihad on etymologisesti johdettu sanasta mujahada, joka merkitsee Sodankäyntiä uskonnon perustamiseksi…  Islamissa

JIHAD tarkoittaa SOTAA EI-MUSLIMEJA vastaan ja on määritelty Islamin yhteisölliseksi VELVOLLISUUDEKSI

kaikkien muiden ihmisten alistamiseksi sharian määräyksiin (10)

Seuraavaksi esitän elokuvan tietoja: Islam - mitä lännen tulee tietää VAROITTAA PAKOLAISISTA: elokuva kertoo islamista, koraanista ja siinä lisäksi ex-muslimi kertoo kokemuksistaan; elokuvan on tuottanut ja ohjannut: Gregory M. Davis ja Bryan Daly; elokuva kertoo:

Poliitikoilla on taipumus kieltää
OIKEAOPPISEN ISLAMIN VALTAVIRRAN JA TERRORISMIN VÄLINEN YHTEYS. He sanovat että väkivaltaiset muslimit ovat vain joitakin epäedustavia ääriryhmiä,

toivon että he sitten selittävät mihin sitten perustuu islamin väkivallan jatkuminen? Vaikka poliitikot sanovat islamin rauhanomaiseksi ja suvaitsevaiseksi uskonnoksi, islam sanoo toisin.
Polttava kysymys:

HYVÄKSYYKÖ ISLAM JA ISLAMILAINEN YHTEISÖ VÄKIVALLAN, jota näemme tehtävän sen nimissä YMPÄRI MAAILMAA, ainoa rehellinen vastaus on: ehdottomasti KYLLÄ. 

Islamin lähteet koraanista alkaen, mukaan lukien hadithit ja muut tekstit, islamin perimätieto, islamin teologia, islamin laki, koraani tulkintaperinteet läpi historian ja islamin historia ovat todisteena siitä, että islamin oppi, teologia ja laki
VELVOITTAVAT VÄKIVALTAAN USKOTTOMIA VASTAAN.

Ja tällä Terroristit ympäri maailmaa oikeuttavat tekonsa. Islam todellakin halutaan elvyttää sellaiseksi kuin se on ollut. Siksi sitä kutsutaan fundamentalismiksi.

The Nobel Koran 5:33 Ne jotka taistelevat Allahia ja hänen lähettiläistään vastaan
ja kiirehtivät tekemään pahaa: HEIDÄT SURMATAAN, NAULITAAN RISTIIN TAI HEIDÄN KÄTENSÄ JA JALKAANSA HAKATAAN POIKKI ristikkäin tai heidät kartoitetaan maasta.

Profeetta leikkasi irti Uraina-heimoon kuuluneiden miesten kädet ja jalat eikä tyrehtynyt heidän vertaa vuotavia raajojaan) kunnes he kuolivat (Sahih Al-Bukhari Vol.8, Bk 82, Hadith 795)

PROFEETTA MUHAMMADIN ymmärretään olevan al-insan al-kamil, eli täydellinen mies ja hän on islamilaisessa teologiassa inhimillisen KÄYTTÄYTYMISEN ENSISIJAISENA ESIKUVANA.

W. Shoebat: Muhammad, Islamin profeetta, pyyhkäisi pois kaikki juutalaiset Saudi-Arabiasta.
Koulussa opiskelimme ylpeänä, kuinka Muhammad MÄÄRÄSI Quraizan JUUTALAISMIEHET MESTATTAVAKSI ja -naiset jalkavaimoksi
Robert Spencer: Jopa karmaisevamman esimerkin MUHAMMADIN ESIKUVAN VAIKUTUKSESTA islamilaiseen maailmaan saimme, kun radikaalin muslimipuolueen egyptiläinen johtaja kirjoitti
ettei hän voinut uskoa, että muslimit protestoivat Irakissa tapahtuneita mestauksia. Eivätkö he tienneet, että
PROFEETTA MUHAMMAD HENKILÖKOHTAISESTI MESTASI 600-900 MIESTÄ.

Eivätkö he ymmärtäneet, että KUN PROFEETTA TEKI NÄIN, niin tämä oli OIKEA TAPA TOIMIA
Joten ihmisiä Irakissa mestannut Mushahadin yksinkertaisesti TOTTELI (ei tästä kovin kauan aikaa) profeetan esimerkkiä

Profeetta Muhammad itse osallistui moniin taisteluihin, ryöstöretkiin ja syyllistyi todellakin
näihin mestauksiin, hän myös salamurhatti useita Poliittisia vastustajiaan.

Islam on uskonto ja Poliittinen järjestelmä joka

KÄSKEE ETTÄ VÄÄRÄUSKOISIA VASTAAN ON KÄYTÄVÄ SOTAA,
kunnes he joko kääntyvät tai alistuvat. Islamin ajatus on se, että Muslimien täytyy sotia islamin lain saattamiseksi valta-asemaan. Maailman  muslimien tulee taistella tällaisen yhteiskunnan perustamiseksi. Allahin määräysvallan perustamiseksi - kaikkialle maailmaan, on koko 

MUSLIMINYHTEISÖÄ SITOVA - USKONNOLLINEN VELVOLLISUUS,
jota muslimiyhteisön on
PAKKO NOUDATTAA.

Yhe Nobel Koran 9:111: Totisesti Allah on ostanut uskovaisilta heidän elämänsä ja omaisuutensa paratiisin hinnalla.
He taistelevat Allhin asian puolesta, tappavat (muita) ja tulevat tapetuksi. Iloitkaa sitten kaupasta, jonka olette tehneet; se on suurin voitto.
Toisin sanoen pääsy Paratiisiin taataan niille, jotka KUOLEVAT TAPPAESSAAN MUITA
 - Saattaakseen maailman Allahin ylivaltaan, islamin lain alle.
Islamin tavoitteena on koko maailman saattaminen islamin lain alaisuuteen. Pakkokäännytykset ovat islamin historian tunnusmerkki.
Abdullah Al-Araby: ”Mielestäni ne TERRORISTIT, JOTKA HALUAVAT VAHINGOITTAA TOISIA, NOUDATTAVAT TODELLISTA ISLAMIA”,   jota Muhammad ja hänen seuraajansa harjoittivat Islamin alkuvaiheessa.

Islamissa pelastumisen takeena on martyyrikuolema Koraanin säkeen mukaisesti: älkää ajatelko että ne, jotka kuolevat Allahin asian puolesta jihadissa, ovat kuolleita, vaan eläviä"

Tämä logiikkaa on modernien itsemurhapommi-iskujen takana. Monet islamia puolustelevat muslimit sanovat, että islam kieltää itsemurhan, mutta he eivät ole rehellisiä. Kaikki itsemurhaiskujen puolustelijat aloittavat sanomalla, ettei kyse ole itsemurhasta.
Henkilön tarkoitushan ei ole tappaa itseään, vaan tappaa muita. Ja tämä on oikeutettua, koska se on jihadia. 

Ja jos he saavat itse kuoleman, se on vain väistämätön seuraus ja heidät palkitaan marttyyreina paratiisissa.
Koraani on hyvin yksiselitteinen, mitä tulee Allahin puolesta kuolleen jihadistin taivaalliseen palkkioon
hänelle taataan pääsy suoraan paratiisiin ja muslimien paratiisi on erittäin aistillinen. Se on täynnä huurreja, mustasilmäisiä kaunokaisia, jotka odottavat marttyyrejä,
eivätkä kuvaukset heidän antamastaan tyydytyksestä sovi koko perheen ohjelmaan. Koraani ei sisällä mitään takeita paratiisista, paitsi niille jotka surmaavat ja tulevat surmatuksi Allahin asialla.
Tämä on hyvin vaarallinen elementti islamin opetuksissa, koska välitön palkkio marttyyriudesta, on houkutteleva asia.

Lähi-idan ex-muslimi fundamentalisti kertoo: että hänen piti joko Tappaa ensimmäinen juutalaisensa tai tuhota ensimmäinen sionistinen infrastruktuurinsa.
Myös Pommien asettaminen ja räjähtäminen on kuullut toimikuvaansa. On runsaasti teinejä, opiskelijoita, miehiä, jotka ovat halukkaita kuolla marttyyreina. Hän muisti erään henkilön joka oli ylpeä että on asettanut 15 pommia ja on tappanut monta juutalaista. Ja hänet maksoi ulos juutalainen israelilainen lakimies.  

Perinteisen islamin teologian mukaan -itse Allah saneli Koraanin sanasta sanaan enkeli Gabrielin välityksellä Muhammadille.
Jokainen Koraanin sana, ellei sitä ole peruttu jossain toisessa kohtaa koraania on aina voimassa, eikä sitä voi KYSEENALAISTA, UUDISTAA EIKÄ MUUTTAA ISLAMISSA.

S. Triekovic: Koraani on yksinkertaisesti kokoelma suoria KÄSKYJÄ tai kertomuksia;

Islamissa perimätieto, Muhammadin teoista, hadithit, on arvovallaltaan heti koraania seuraava. Hadithit ovat täysin välttämättömiä koraanin ymmärtämiseksi, Haditheissa on tietoa siitä, mistä koraanissa puhutaan ja kuinka muslimien tulisi soveltaa sitä nykypäivänä.Koska islamissa ei ole luonnollista moraalikäsitystä, pitää ottaa selvää joko koraanista tai haditheista, mikä on sallittua ja mikä ei.
Esimerkkejä Muhammedin elämästä, haditheja on n. 100 ja joka ainoassa niissä puhutaan miekasta, sodasta tai aseellista taistelusta.  Islamissa jihad tarkoittaa pyhä sota, kamppailua.  

The Nobel koran 8:67 Profeetan ei sovi ottaa sotavankeja (lunnaiden toivossa) ennen kuin hän on suorittanut suuren (vihollisten) teurastuksen.
Te tavoittelette omaisuutta (esim. lunnastusrahoja), mutta Allah haluaa (teidän tavoittelevan) tuonpuoleista

Muslimien ajattelussa islamin Sharia-laissa, maailma jakautuu kahteen alueeseen: dar al-islamiin ja dar al-harbiin eli islamin alueeseen ja sodan alueeseen.
Haastattelussa mies henkilö kertoo, että hänellä on poika: Minä valmistan häntä marttyyrikuolemaan, joko minun tai hänen. Kerron että Allah on luonut valtavan paratiisin....

Lapsi kysyy: "Jos suoritan operaation ja räjäytän itseni, antaako Allah minulle auton, kiväärin ja leikkikaluja? "  Minä vastaan hänelle: "Saat kaiken, mitä pyydät".

Lapsi Olen 12-vuotias. HALUAN olla marttyyri Allahin asialla ja MENNÄ TAPPAMAAN JUUTALAISIA JA VÄÄRÄUSKOISIA jotka palvovat muita jumalia Allahin ja hänen profeettansa rinnalla.

Muhammad ja hänen seuraajansa kävivät USEITA VALLOITUSSOTIA
Muslimien velvollisuus on levittää islamia, jotkut muslimit sanovat että tämä ei ole islamia, vain pettäen tietoisesti ja yrittäen harhaanjohtaa länsimaalaisia
ISLAMILAISEN Taqyyia opin eli USKONNOLLISEN PETOKSEN MUKAISESTI
tai siksi etteivät he tiedä, mitä islam todellisuudessa opettaa.

Muslimi voi valehdella islamin hyväksi. Näin opetetaan Koraanin säkeissä 3:28 ja 16:106; valehtelemiseen liittyy säädöksiä.
MUHAMMAD ITSE KÄSKI IHMISIÄ VALEHTELEMAAN

Kun esim. ihmiset, joille hän on antanut tappokäskyn, sanoivat: "Emme voi tappaa sitä miestä, ellemme valehtele hänelle". Muhammad vastasi: "Hyvä on, valehdelkaa"
Ex-muslimi: Lännessä ei ymmärretä, että omassa ryhmissämme meidän keskustelumme ovat erilaisia. Mutta heti kun länsimaalainen tulee paikalle, koko keskustelun sävy muuttuu; siitä tulee länsimaiselle sopivaa.

Esimerkiksi Persianlahden sodan aikana työskentelin amerikkalaisessa yhtiössä. Kaikki pyörivät tv:n ympärillä. heti, kun SCUD-ohjus osui amerikkalaisten leiriin. Seisoin siellä amerikkalaisten työntekijöiden joukossa:
 "Voi, kuinka ikävää...Oih...olen pahoillani, että menetimme ihmishenkiä."

Mutta matkalla kotiin, avasin ikkunan moottoritiellä ja huusin niin kova kuin pystyin:

"Allahu Akbar!" Allah on suurin!" - tätä toistetaan kun vihollinen kuolee ja sinä voitat.
Kun saavuin kotiini Lähi-idän arabeja, kokoontuivat kotiini katsomaan Persianlahden sotaa, ja me ylistimme Allahia joka kerta, kun jossain välikohtauksessa kuoli amerikkalaisia.

Mutta emme käyttäytyneet samalla tavalla amerikkalaisten seurassa, vaan eri tavalla: ikään kuin olisimme heidän puolellaan.
(Eräs henkilö kysyi Salaseuratko ovat Muuttaneet koraania länsimaissa, sillä hän ei löytynyt pahoja kohtia koraanista) -> elokuva jatkuu:
"Rauhan ja suvaitsevuuden islamin", version, perustajana ja profeettana toimi Edvard Said, joka istutti kaikkialle yliopisto- ja akateemiseen maailmaan HARHANÄYN islamistista rauhan uskontona.

Sen myötä koko DHIMMIYDEN ja JIHADIN HISTORIA KATOSI
Hänen väitetään levitetään tämän poliittisissa tarkoituksissa, jotta länsimaalaiset tottuisivat siihen ajatukseen, että muslimit ovat tulleet länteen jäädäkseen.
Olisi virheellistä kuvata islamia ainoastaan uskonnoksi, koska sen alkuajoista Muhammadin elämästä, lähtien se on ollut myös Geopoliittinen projekti ja hallintojärjestelmä, poliittinen ideologia. 

Islam on ensi sijassa hallintojärjestelmä maailmaa varten!... ja vasta sen jälkeen henkilökohtaiseen käyttöön. Siitä tulee imperialistinen järjestelmä, jossa jokaisen täytyy puhua arabiaa, ajatella arabiaksi, rukoilla arabiaksi.
Profeetta kirjoitti (aviosopimuksen) Aishan kanssa tämän ollessa 6-vuotias ja pani avioliitto täytäntöön tämän ollessa 9-vuotias (Sahir Al-Bukhari Vol 7, Bk 62 Hadith 88)

Islamin sharia, Islamin hallintojärjestelmä, ei ole millään tavoin yhteensopiva länsimaisen käsityksen kanssa, omatunnon vapaudesta ja ihmisoikeuksista. Lisäksi perinteinen islam kieltää Islamin uskosta luopumisen; se kieltää ketään jättämästä islamia.

MUSLIMIEN VALTAAN PYRKIMYKSISTÄ

Islam kieltää ei-muslimien elämisen yhteiskunnassa tasavertaisina muslimien kanssa. Se määrä ei-muslimeille toisen luokan aseman, kieltäen näiltä tietyt tehtävät, olemasta johtoasemassa suhteessa muslimeihin.
Tärkein asia, joka lännen pitää nykypäivänä tietää Islamista, on se, että islamilla on poliittinen luonne, se ei ole pelkkä uskonto, vaan se on uskomusjärjestelmä, joka käskee sodankäyntiin vääräuskoisia vastaan.

MUSLIMIT TULEVAT LÄNTEEN ajatuksenaan, että sharia on Allahin laki, näkevät uskonnonvapautemme -ja näkevät sen tosiasian, että ei-muslimit ovat vallassa Usa:ssa ja  Länsi-Euroopassa säätämässä lakeja

LAKEJA, JOTKA EIVÄT PERUSTU ALLAHIN TAHTOON
vaan yhteisymmärrykseen ja Vapaisiin vaaleihin.  Heille tämä kaikki on jahiliyyahin eli epäuskon ilmentymää - Islamin aikaa edeltävän tietämättömyyden aikakautta, jollaisena islamia edeltävää aikaa, minkä tahansa valtion historiassa pidetään.
Monet länsimaihin muuttava muslimit työskentelevät

PERUSTAAKSEEN LÄNSIMAIHIN ISLAMISTISIA VALTIOITA - sen ajatukseen pohjalta, ettei maallinen vaaleihin perustuva valtio ole oikeutettu
Allahin laista ei äänestetä. Jumalan käskyjä vain yksinkertaisesti totellaan.

Yhdistykää muslimit kaikkialla! Laulu katutilaisuudessa: Islam tulee hallitsemaan maailmaa.  Jihad, Jihad, Jihad. Koko lännen on aika ymmärtää: on vain ajan kysymys, milloin Islamin Laki otetaan käyttöön.
On vain ajan kysymys, milloin Sharia otetaan käyttöön ja muslimien umma yhdistyy.
Islam on totuus!
Islam ja islamin yhteisö ovat ainutlaatuisia suhtautumisessaan vääräuskoisia kohtaan. Islamin oppi, teologia ja laki VELVOITTAVAT VÄKIVALTAAN vääräuskoisia vastaan.

VÄÄRÄUSKOISET NÄKEVÄT TÄMÄN SODAN KANSANMURHANA

samoin kuin lukuisat kristityt lähteet todistavat, tätä jihad-sotaa käytin suurella raivolla. Kokonaisia kaupunkeja joukkomurhattiin. Kokonaisia kansoja kuljettiin orjuuteen tai teurastettiin.

Koraani jakautuu kahteen osaan: Mekkalainen osa käsittää islamin profeetan Muhammadin Mekassa saamat ilmestykset.  Ja Medinalainen  -Medinan ajan ilmestykset. Mekan (Mecca) kauden osuudesta löytyy monia rauhanomaisia säkeitä. Muhammad tuolloin eli juutalaisten ja kristittyjen yhteisöjen kanssa vielä rauhassa.  Koraanissa on siis säkeitä, joita voi kutsua rauhanomaisiksi ja suvaitsevaisiksi. Kaikki muuttui kun Muhammadin teokraattinen valtio syntyi Medinan kaupungissa, hänestä tuli sotaherra ja totalitaarisen valtion johtaja; hyvin rikas, hyvin vaikutusvaltainen ja samalla hyvin suvaitsematon. Silloin monet  noista aikaisemmista säkeistä kumottiin.

mikä perustuu Koraanin oppi Kumoamisesta: naskh. Tämän opetuksen idea on, että kun jotkin koraanin säkeet osoittautuvat ristiriistaisiksi niin se, joka ilmestyi ajallisesti myöhemmin, mitätöi aikaisemman säkeen, sillä se on Allahin lupauksen mukaan parempi. Kyseinen julistus tarkoitti, että Rauhanomaiset säkeet Mitätöitiin. Rauhanomaisista säkeistä tuli mansukh eli "kumottuja" sillä Miekkajakeen kaltaiset säkeet mitätöivät ne.  W. Shoebat: "Nyt väkivalta alkoi".

Islamilaisen teologian mukaan Koraanin 9.suura on viimeinen profeetan uralla ilmestynyt ja on ainoa, joka ei ala sanoin "Allahin, Armeliaan Armahtajan nimeen" Joidenkin mukaan näin on siksi, ettei tässä luvussa ole myötätuntoa eikä armoa. Se on Koraanin viimeinen, siis kaikista myöhemmin tullut sana jihadiin liittyen.  Joka kertoo kuinka muslimien tulisi käyttäytyä vääräuskoisia kohtaan.
Islamin lainoppi selkeästi painottaa, että MIEKKAJAE KUMOSI RAUHANOMAISET SÄKEET Miekkajae sanoo:

KUN RAUHOITETUT KUUKAUDET OVAT OHI, niin TAPPAKAA mushrikunnit, VÄÄRÄUSKOISET, missä heitä tapaattekin;
ja vangitkaa heidät ja saartakaa heidät ja järjestäkää heille joka ikinen väijytys.

Tämä on asia, joka Lännen täytyy ymmärtää:
MIKÄ OSA KÄSKYSTÄ "TAPA" EI YMMÄRRETÄ?

Mutta jos he katuvat, suorittavat islamilaiset rukoukset ja maksavat almuveroa, niin antakaa heidät mennä rauhassa.
Totisesti Allah on anteeksiantava, Armelias.
"TAPPAKAA HEIDÄT, KUN NÄETTE HEIDÄT, missä heitä tapaattekin"

Kyse ei ole kuvaannollisesta tappamisesta, vaan kirjaimellista tappamista, sitä kun esimerkiksi Zarqawi tappaa kameran edessä,
lynkkaukset Ramallahissa, yli miljoonan sudanilaisen tappaminen Sudanissa katkaisemalla kädet ja jalat vastakkaisilta puolilta.

Elokuva varoittaa muslimipakolaisista ->
RAUHANOMAINEN RINNAKKAINELO ON TAKTINEN JUONI, EI PYSYVÄ RATKAISU
Sen takia lännessä mustafundamentaalistien julkisivuna on, että islam on rauhanuskonto, koska he odottavat lisää muslimi maahanmuuttajia, mutta

KUN MUSLIMEJA ON PALJON, niin varokaa, tulette näkemään islamilaisen fundamentalismin todelliset kasvot.
Esim. Saladin on suuri sankari islamissa sanoi "Miksi meidän pitäisi suostua rauhaan, kun olemme voitolla".
Siihen suostutaan vain kun ollaan heikompi puoli.

Tätä varten on olemassa hudna - Hudnaa huudetaan joka puolella, kun vihollinen on voitolla. Esimerkiksi Irakissa Al-Sadr pyysi hudnaa, koska hän tiesi, ettei pystyisi lyömään amerikkalaisia. Mutta heti, kun ollaan vahvempia, ei enää suostuta rauhaan.

Maailmanlaajuinen jihad on jatkunut islamin merkittävää keskeytymistä 600-luvusta asti. Sen aktiivisuus on heikentynyt vain aikoina,jolloin islamin maailma on ollut liian heikko toteuttaakseen sitä.

Islamissa opetetaan, että islam valloittaa ja jatkaa valloittamista, kunnes se voittaa.
Muslimit eivät avoimesti myönnä ollessaan vähemmistönä niissä maissa, joihin he saapuvat maahanmuuttajina.
Mutta olemme nähneet tämän historiassa yhä edelleen ja uudelleen:
he vain odottavat kun saavuttavat tarpeeksi suuren lukumäärän ja sen jälkeen he toteuttavat aikomustensa (ks. yllä). 
 v. 2006 Usa. Elokuvan tuottaja : Quixotic Media, LLC.   

Katso tästä elokuvasta omin silmin, otteita jihadistien värväysvideoista
Allahu Akbar (3 krt) … ja sitten suuren pommin räjäytys

Tässä ei kannata masentua, vaan muistaa että Islanti on torjunut EU:n jäsenyyden,
kansan panostuksella.

Seuraavaksi  SUOMALAISEN  RADIO PATMOS ja ohjelman Taivaan ja maan väliltä/ 2.2.2015 video  
”Islam tulee... oletko valmis” kertoo että

TERRORISMIA harjoittava islam on tunkeutumassa monin tavoin Eurooppaan ja 7 ja 8 pv. tammikuutta on ollut merkittävät päivät Pariisissa, jolloin tätä koettiin hyvin konkreettisesti.
Niitä vastaavanlaisia tapahtumia, jotka toimii samalla kaavalla on liika, ollakseen kyse tämmöisistä aina vain satunaisista tapauksista.
eli meillä on kysymys todellisuudessa ihan selkeästi tämmöisestä johdon mukaisesta islamistisista toiminnasta.
Meidän pitää käsittää tätä islamistista ideologia, joka on tämän

TERRORISTISEN
islamilaisen toiminnan  varsinainen päämoottori, se

EI OLE ERILLINEN VAAN NOUSEE KLASSISEN ISLAMIN JUMALUUS OPISTA

sen koraani käsityksestä ja ennen kaikkea
Muhammadin esimerkistä, joka on muslimeille

OHJEEELLINEN

joka on esimerkiksi Muhammadin elämänkerta. Siitä kertovat tietyt kirjat ovat kanonisia eli pyhiä kirjoja, joista käy ilmi että

MUHAMMADIN TOIMINTA ALUSTA OLI SOTILAALLISTA TOIMINTAA, IHAN TERRORI-TOIMINTA KÄYTÄNNÖSSÄ. 
ja koko hänen uransa rakentuu tämmöiseen pyrintään RAKENTAA POLIITTINEN YHTEISÖ.

Islamissa politiikka ja uskonto oli samaistettu yhteen kokonaisuuteen.
Muhammad KÄVI JATKUVASTI SOTAA. Hän myös valtuutti seuraajansa jatkamaan näitä sotatoimia; ideana oli alueen laajentaminen.
Muhammedin aikana otettiin ensimmäiset tapahtumat, mutta Muhammadin seuraajat islamin vallan levittivät hyvinkin laajalle.
islamin vallan leviäminen on tapahtunut sodan käynnillä.
Tämän päiväiset islamisti-terroristit haluavat rakentaa kalifattia.
…. Miksi tapahtuu Pariisin iskun kaltaisia? Me olemme tekemisessä taisteluhalukkaan, taistelukykyisen ideologian kanssa, joka uskoo asiaansa. ja siihen että heillä on oikeus syy käyttää aseellisia menetelmiä.
oman asian edistämiseksi mutta se ei nouse mistään viime aikoina kehitetyistä kehitelmistä, vaan sillä on hyvin vahvat juuret
PERINTEISEEN ISLAM USKOON
 
Tämä on ongelma selittää monille, jotka ovat sitä mieltä että islam usko ei liity tähän mitenkään; tämä on täysin käsittämätön selitystapa, koska
NIMENOMAAN JA VARSINKIN, ISLAMIN USKO LIITTYY ASIAAN

Islamilaiset maahanmuuttaja -yhteisöt ovat ikään kuin erilaisia siirtokuntia Euroopassa, joiden tarkoitus ei ole mukautus isäntäkulttuuriin,
vaan ajatus on se, että älkää muuttako, vaan rakentaako omaa identiteettinne.
Kolonisoidaan eli siirtokuntia ja rakennetaan Euroopan sisälle. omia yhteisöjä jolla on OMIA LAKEJA eli sharia lakinsa, jossa eurooppalaisen isäntälaki ei enää olekaan toiminnassa. 

Kun alkaa tulla islamilaisia rinnakkaisyhteisöjä, joilla on omia lakensa eli sharia laki on käytännössä voimassa.. Näitä on paljon tällaisia alueita, jossa käytännössä oman paikallisen alueen johto sanoo,
ei tarte POLIISIVOIMAT, me hoidamme itse kaikki asiat. Meillä on OMA LAINSÄÄDÄNTÖ, meillä on omat TUOMIOISTUIMET tuomioistuimet. Siellä isäntä-alueen järjestys ei enää ole voimassa.
Maahanmuuttaja-yhteisöllä saa olla omia tapoja, heidän ei pidä taipua, heidän ei pidä olla maassa maan tavalla.
Mutta meidän kuuluu olla maahanmuuttajien tavoilla. Toisin sanojen sallia erilaiset tavat ja nöyrtyä niiden edestä.
Ajatus on ikään kuin tiedon tahdon, oma historialista kulttuuria rangaistakseen, sallia omien alueiden kolonisaatiota.
Jonkun semmoisen kulttuurin toiminta, joka ilmoittaa: Me oikeistaan haluta hävitä teidän kulttuurinne.
PÄÄSTÄ ISÄNNIKSI TEIDÄN ALUEELLA.
Tämä on eri asettaminen, kuin hädässä olevan auttaminen.

 (M.Mäkelä kertoi että Kristinuskoisten tulisi perustaa VALTIOITA VALTIOIDEN SISÄLLE, niin kun MUSLIMIT jotka yrittävät saada Sharia lakia voimaan rinnakkain laiksi jokaisessa länsimaassa mihin he tulevat. (Valtiolla on lakinsa ja jos muslimeilla on oma laki esim. Englannin sisällä, niin heillä on käytännössä OMA VALTIO SEN SIELLÄ)

ohjelma jatkuu -> Muslimeilla saattaa olla useita vaimoja ja he sanovat itse, että tällä tavalla me otamme valtaa eurooppaan.  (Joten 100 000 pakolaisen ottaminen voi pian  tarkoittaa 400 t. LK)

YK:ssa on ihmisoikeuspykälä, joka takaa sen että jokainen voi harjoittaa uskontoa yksityisesti ja julkisesti täysin vapaasti.
Mutta jos katsotaan kristittyjen asema Muslimi enemmistömaissa esim. Saudi-Arabiassa, Pakistanissa, Irakissa, sorretaan aika raasti kristittyjä. Islamilaisessa maailmassa kristittyjen sananvapaus ja jopa fyysinen olemus on uhattuina.

HOLLANNISSA ISLAMISTIT OVAT TELOITTANEET HOMOSEKSUAALEJA KADULLA. Nämä ovat järkyttävät ihmisoikeuksien rikkomisia. Hengen riistäminen keskellä kirkasta päivää.

Muslimit oikeasti uskovat siihen, että koko maailma kuuluu Allahille. He oikeasti uskovat tähän, se on heidän päämääränsä.

Raamattu sanoo: Jos vaikka enkeli taivasta julistaa teille evankeliumin joka on vastoin kun me olemme teille julistaneen, hän olkoon kirottu.
Raamattu sanoo, me emme saa ottaa niitä ihmisiä vastaan, jotka julistavat väärää evankeliumia (4).

Meidän pitää muista lisäksi että Jeesus on Rauhan Jumala, mutta mikä tilanne on lähi-idässä? 
(5) ->
LÄHI-IDÄN EKSPERTTI KERTOO LÄHI-TILANTEESTA  

Jos puhuu Lähi-idän tilanteesta, niin se on AINA SOTA
Demokrattisista vapauksista islam maailmassa:  Kansa haluaa 2 asiaa, ensinnäkin se halua hajottaa jonkin suuren USA:n konsulaatin.
koska aidosti kiitollinen kansanvapauksista, mutta jos tappaa lähettilästä…
ja toinen asia mitä kansa halua tehdä on TAPPAA naapureita.
sitten löytyy sellaisia hienoja ihmisiä jotka haluavat puolustaa niitä naapureita ja ketä vain.

Mutta aina loppuu ei niiden vallalla, mutta niiden jotka räjäyttävät ja tappavat.
Sen takia egyptiläiset pakenevat Egyptistä, Afrikassa terroristisia ryhmiä.
Syyriassa isku-lause kristityt Libanoniin ja Alavitoja = ei muslimeja PITÄÄ TAPPAA, hautaan, koska ovat vääräuskoisia.
Samaa on tuttu myös Irakista.

Syyria muuttuu isoksi Libanoniksi, missä yhteisö tappaa yhteisöä.
Ja ihmiset ymmärtävät että tapetaan kymmeniä, satoja tuhansia ihmisiä, ihmiset pakenevat maista MILJOONITTAIN
Vaikka juutalaisten ja arabialaisten konfliktien aikana on kuollut vähemmän kuin 30 000 juutalaista, vähän yli 60 000 arabialaisia
saman aikaan

ISLAM MAAILMASSA ON KUOLLUT ENEMMÄN KUN 40 MILJOONAA IHMISTÄ sodissa, siviilisodissa ja
KANSANMURHISSA
Lähi-idässä USKONNOLLINEN FAKTORI ON NUMERO 1
ja sellaiseksi se jää, koska se on pitkäksi aikaa kun

IHMISET TAPPAVAT TOISIAAN USKONNOLLISISTA SYISTÄ.

Kaikki terroristit koko maailmassa, eivät ole muslimeja, mutta näyttäkää minulle suurennuslasin alle, ei muslimien lukumäärä.
Suomi vastaanottaa muslimeja, mutta Kristityt, joita vainotaan ja heitä odottaa kansanmurha, he ovat artikkelin (1) mukaan unohdetut pakolaiset.
Mitä muslimien muutto tuo suomeen? Koraania heidän on pakko noudattamaan. Entäs

MIHIN SUOMALAISET KRISTITYT PAKENEVAT KUN VAINO ALKAA
ja lisäksi juutalaiset ja ateistit? Ja mihin

MUISTA POHJOISMAISTA ihmiset pakenevat, kun vaino alkaa?

Ruotsissa on paniikki: kääntykää islamiin tai mestaamme teidät  (11)

Joku voi ajatella, jos suostun uskonnon vaihtoon, niin jään henkeen. Tässä pitää muistaa, että islam velvoittaa tiettyihin asioihin ja lisäksi että Muhammad kävi jatkuvasti sotia, hänen seuraajansa kävivät Valloitussotia.

Lisäksi meidän pitää miettiä miksi sionistit käynnistävät euroopan islamisaatiota ja mitä sen jälkeen?

III Maailman sota Venäjää ja Kiinaa vastaan Geopoliittista syistä
+ saadakseen Aasian kultavarantoja Eu:ta ja Usa:ta ohjaaville yksityisille pankkiireille?

Elokuva (3) kertoo että amerikan tulee Geopoliittisesti huomioida islamisoitunut dhimmi-eurooppa, siis
islamistien valtaan alistunut eurooppa.
Geopoliittisuus mielestäni voi tarkoittaa sodan alkaminen Venäjää, sitten Kiinaa ja muita aasia-maita vastaan... 

Onko Islam Usko laadittu maailmanhallituksella?     katso  osa 3

Haluan muistuttaa että venäjä on kristittyjen maa

Videossa (2) rabbi paljastaa, että Euroopan islamisaation seuraamus on
KRISTINUSKON TUHOAMINEN  EUROOPASSA

Mutta miten suunnitellaan pääsevänsä kristinuskosta eroon? -
KRISTITTYJEN KANSANMURHALLAKO?

-mitä tarkoittavat sanat Anti Kristus? .Jeesus on Rauhan Jumala. 

Mutta vääräuskoisina pidetään islamissa myös muita uskontoja ja ateisteja.

Kristinusko on lisäksi Hyvinvointivaltion uskonto

Jeesus Uudessa testamentissa pakottaa ihmisiä välittämään toisista, kärsivistä, kodittomista, köyhistä,

parantamaan sairaita, antamaan ruokaa nälkäisille.

Suomen Demokratia ja Oikeusvaltio ovat syntyneet kristinuskon rakennusaineksista

siis mistä kaikista pääsemme eroon kristinuskon tuhoamisen kautta? 

 

On tärkeä erota eu:sta.

Lähteet (1) KRISTITTYJÄ SYYRIASSA JA IRAKISSA VAINOTAAN JA HEITÄ UHKAA KANSANMURHA
 http://www.patmos.fi/arkisto/1089/operaatio_turvasatama_ja_unohdetut_pakolaiset

Mihin suomen kristityt pakenevat, jos vaino alkaa? 

 

 Osa 2  voi lukea tästä -> Arabi-diktaattoriko suomeen? Ketkä istuvat seuraavan kerran eduskunnassa? 

 

Osa 3 ISLAM ei ole pelkkä uskonto vaan myös POLIITTINEN JÄRJESTELMÄ, joka ohjaa muslimeja Valloittaman maita

kun islam on valloittanut suomen LOPPUU demokratia, hyvinvointivaltio, sananvapaus ja länsimäinen yhteiskunta

 

 Osa 4  -> EU-Suomen Turvallisuuden Romahtamisesta

http://kortie.fi/Suomen-Turvallisuuden-Romahtamisesta/

Onko III maailman sodan motiivi KULLAN SAAMINEN AASIA-MAISTA
EU:ta ja Usa:ta ohjaaville
PANKKIIREILLE? katso ->

http://lanakortie.puheenvuoro.uusisuomi.fi/198167-venajasta-eusta-usasta-aasiasta-ja-3-maailman-sodasta

Tietoja USKONTOJEN VÄÄRISTÄMISESTÄ!  -> http://lanakortie.puheenvuoro.uusisuomi.fi/198996-maailman-tuhon-ml-agarti-suunnitelmasta

(2) Videossa rabbi paljastaa, että Euroopan islamisaation seuraamus on Kristinuskon Tuhoaminen Euroopassa (3) Videoelokuva  Islam - Mitä lännen tulee tietää? (4) Islam tulee... oletko valmis? (5) Lähi-idän ekspertti kertoo Lähi-Idän tilanteesta (6) Christians being led to Death Camps in europe 7) Ex- muslimi Islam pitää kieltää, islamissa Muslimeilla on oikeus.... 8) Rikollisuus on noussut Ruotsissa ja onko kyseessä Muslimien ruotsin valloitus

10) https://aikapommi.wordpress.com/2008/01/17/islam-ei-ole-uskonto/

11) RUOTSISSA PANIIKKI: KÄÄNTYKÄÄ ISLAMIIN TAI MESTAAMME TEIDÄT ->

http://riippumatonmedia.com/2015/12/15/ruotsissa-paniikki-%C2%A8kaantykaa-islamiin-tai-mestaamme-teidat-%C2%A8/